Publicat el 18/10/2006

Per fer supremes de salmó amb crosta de fruits secs heu de tenir un bol, barrejar bé la maionesa amb el formatge parmesà, el suc de llimona i una mica de sal i de pebre vermell.

Picar fort les nous i les avellanas. Rentar els rossinyols, si són grans tallar-los a trossos i deixar-los que s’escorrin.

Rentar i assecar bé les supremes de salmó, després barrejar amb la salsa que hem preparat, cobrir amb les nous i avellanes picades.

Embolicar el peix amb paper transparent i deixar-ho a la nevera unes 2 hores. Preescalfar el forn a temperatura alta.

Treure el peix de la nevera, retirar el paper transparent i col·locar les 4 supremes en una font de forn, que untarem amb una mica d’oli, amb els fruits amunt. Deixar la font al forn uns 7 minuts.

Mentres, en una paella, amb una mica d’oli daurar lleugerament els alls filetejats, afegir els bolets i a foc lleuger deixar evaporar l’aigua que vagin traient, assaonar i reservar.

Servir el salmó acabat de fer acompanyat dels bolets.

Ingredients

  • 4 supremes de salmó 4 cullerades de maionesa
  • 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 pessic de caiena en pols
  • 100 g de nous
  • 100 g d’avellanes torrades
  • 2 grans d’all
  • 400 g de rossinyols (bolets) sal i oli

Deixa un comentari