Supremes de salmó amb crosta de fruits secs
Per fer supremes de salmó amb crosta de fruits secs heu de tenir un bol, barrejar bé la maionesa amb el formatge parmesà, el suc de llimona i una mica de sal i de pebre vermell.
Picar fort les nous i les avellanas. Rentar els rossinyols, si són grans tallar-los a trossos i deixar-los que s’escorrin.
Rentar i assecar bé les supremes de salmó, després barrejar amb la salsa que hem preparat, cobrir amb les nous i avellanes picades.
Embolicar el peix amb paper transparent i deixar-ho a la nevera unes 2 hores. Preescalfar el forn a temperatura alta.
Treure el peix de la nevera, retirar el paper transparent i col·locar les 4 supremes en una font de forn, que untarem amb una mica d’oli, amb els fruits amunt. Deixar la font al forn uns 7 minuts.
Mentres, en una paella, amb una mica d’oli daurar lleugerament els alls filetejats, afegir els bolets i a foc lleuger deixar evaporar l’aigua que vagin traient, assaonar i reservar.
Servir el salmó acabat de fer acompanyat dels bolets.
- 4 supremes de salmó 4 cullerades de maionesa
- 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 pessic de caiena en pols
- 100 g de nous
- 100 g d’avellanes torrades
- 2 grans d’all
- 400 g de rossinyols (bolets) sal i oli