Suprema de lluç fresc a la papillota
Publicat el 10/10/2011
Per fer suprema de lluç fresc a la papillota hem de fer 4 talls de paper d’alumini per embolicar el lluç individualment.
Preescalfem el forn a 200º. Tallem totes les verdures a juliana fina, és a dir, a tires llargues i estretes.
A cada tall de paper posem una suprema de lluç, una mica de cada verdura a sobre del lluç, el salpebrem, li afegim l’oli i un raig ben petit de vi blanc.
Tanquem el paper com si fos un paquet i el posem a la plata del forn durant 15-20 min a 200º.
Un cop cuit, retirem l’alumini i el servim, o si ho preferiu li afegim un raig d’oli d’oliva verge.
- 4 racions de suprema de lluç fresc, net i sense espina
- 125 g pastanaga
- 125 g porro
- 200 g patata
- 125 g mongeta verda
- sal, pebre, oli oliva i vi blanc