Sopa freda de síndria i cervesa negra amb pipes i pa d’espècies
Per gaudir d’una sopa freda de síndria i cervesa negra amb pipes i pa d’espècies heu de pelar la síndria i els tomàquets i triturar-ho, coleu-ho i reserveu-ho a la nevera.
Escalfeu la cervesa i dissoleu la gelatina, disposeu-la en un recipient pla de manera que quedi un gruix de 1/2 cm, una vegada freda talleu cubs de ½ cm³.
Talleu el pa d’espècies en laminetes primes, com si es tractessin d’escames, torreu-les lleugerament al forn a una temperatura suau 160ºC fins que quedin cruixents.
Munteu el plat amb la crema molt freda, els cubs de gelatina de cervesa, els encenalls de pa d’espècies i les pipes pelades
Bon profit.
- ½ síndria
- 2 tomàquets ramell
- 1/4 got de cervesa negra (50 cl)
- 1g de gelatina
- Pipes pelades
- Pa d’espècies (botigues dietètica)