Publicat el 29/06/2005

Per gaudir d’una sopa freda de síndria i cervesa negra amb pipes i pa d’espècies heu de pelar la síndria i els tomàquets i triturar-ho, coleu-ho i reserveu-ho a la nevera.

Escalfeu la cervesa i dissoleu la gelatina, disposeu-la en un recipient pla de manera que quedi un gruix de 1/2 cm, una vegada freda talleu cubs de ½ cm³.

Talleu el pa d’espècies en laminetes primes, com si es tractessin d’escames, torreu-les lleugerament al forn a una temperatura suau 160ºC fins que quedin cruixents.

Munteu el plat amb la crema molt freda, els cubs de gelatina de cervesa, els encenalls de pa d’espècies i les pipes pelades

Bon profit.

Ingredients

  • ½ síndria
  • 2 tomàquets ramell
  • 1/4 got de cervesa negra (50 cl)
  • 1g de gelatina
  • Pipes pelades
  • Pa d’espècies (botigues dietètica)

Deixa un comentari