Sardines al forn | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/09/2007

Per fer sardines al forn heu de treure el cap i els budells de les sardines, portar les escates, rentar-les i deixar-les que s’escórrin.

Untar amb oli una font que pugui anar al forn, posar-hi les sardines una al costat d’una altra i salpimentarlas. Pelar els tomàquets, partir-los per la meitat, treure les llavors, tallar-los a quadrets i escampar per sobre de les sardines, amanir amb oli, orenga i farigola al gust.

Finalmente tallar la llimona a grills i col·locar per sobre juntament amb les olives negres. Un cop tinguem el forn a temperatura mitjana introduir la font i deixar coure de 15 a 20 minuts, dependrà de la mida de les sardinas.

Es podran consumir fredes o calentes

 

Ingredients

  • 24 sardinas
  • 2 tomates maduros
  • 1 limón
  • 50 g de aceitunas negras
  • tomillo y orégano
  • sal y pimienta
  • aceite de oliva

Deixa un comentari