Publicat el 05/12/2019

Escalfeu el forn a 180º (dalt i baix). Peleu les patates i talleu-les a rodanxes de més o menys un centímetre. Salpebreu les supremes de salmó i reserveu-les.

Amb les rodanxes de patata cobriu la base d’una safata de forn, salpebreu-les, regueu-les amb un bon raig d’oli d’oliva, banyeu-les amb el vi i poseu-les al forn, el qual ja tindreu calent.
Passats uns 15 minuts, quan les patates ja estaran una mica toves, incorporeu el salmó i prosseguiu la cocció uns 15 o 20 minuts més, depenent de la mida de la suprema i del forn.
Mentrestant, dins el recipient de la batedora tritureu la menta, les nous, el pa ratllat, la mostassa i afegiu un raig d’oli, fins a aconseguir una pasta fina.

Banyeu el peix amb la crema de menta, gratineu-lo uns minuts, i ja el podeu servir.

Ingredients

  • 4 supremes de salmó
  • 4 patates
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • 20 fulles de menta
  • 15 nous pelades
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1 got de vi blanc
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari