Salmó al forn amb gambes
Per fer salmó al forn amb gambes heu de pelar els porros, tallar-los a rodanxes fines i posar-los en una paella amb una mica d’oli.
Quan comencin a agafar color col·locar-los en una font de forn. Regar les rodanxes de salmó amb el suc de llimona, salpebrar al gust i disposar-les en la font de forn sobre dels porros, cobrir amb paper vegetal i posar al forn, previament calentat a una temperatura de 160 º, durant 8 minuts.
Diluir una cullerada de farina amb una mica d’aigua, barrejar amb el vi i abocar sobre del peix, posar les gambes a la font i tornar a introduir al forn altres 3 minuts.
Retirar el salmó i les gambes i amb el pimer triturar finament la salsa.
Servir el salmó cobert amb la salsa i col·locar les gambes a sobre.
- 4 rodajas de salmón (200 g c/u.)
- 200 g de gambas
- 3 puerros
- el zumo de un limón
- 1 cucharada de harina
- 1 vaso de vino blanco
- sal, aceite y pimienta