Salmó al forn amb gambes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/04/2008

Per fer salmó al forn amb gambes heu de pelar els porros, tallar-los a rodanxes fines i posar-los en una paella amb una mica d’oli.

Quan comencin a agafar color col·locar-los en una font de forn. Regar les rodanxes de salmó amb el suc de llimona, salpebrar al gust i disposar-les en la font de forn sobre dels porros, cobrir amb paper vegetal i posar al forn, previament calentat a una temperatura de 160 º, durant 8 minuts.

Diluir una cullerada de farina amb una mica d’aigua, barrejar amb el vi i abocar sobre del peix, posar les gambes a la font i tornar a introduir al forn altres 3 minuts.

Retirar el salmó i les gambes i amb el pimer triturar finament la salsa.

Servir el salmó cobert amb la salsa i col·locar les gambes a sobre.

Ingredients

  • 4 rodajas de salmón (200 g c/u.)
  • 200 g de gambas
  • 3 puerros
  • el zumo de un limón
  • 1 cucharada de harina
  • 1 vaso de vino blanco
  • sal, aceite y pimienta

Deixa un comentari