Salmó a la papillota | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/06/2014

Per fer salmó a la papillota heu de rentar  les verdures i les fruites. Peleu-les i talleu-les petites.

Renteu les supremes de salmó i deixeu-les escórrer.

Prepareu el paper d’alumini per fer la papillota. Feu-hi un llit amb les fruites i les verdures, i poseu-hi el salmó al damunt. Amaniu-ho amb oli d’oliva verge.

Empolvoreu-ho lleugerament amb anet i saleu-ho al gust.

Segelleu molt bé el paper d’alumini, que no hi quedi cap obertura. Col·loqueu-ho al forn, prèviament escalfat a 200 ºC, i deixeu-ho coure 8 minuts.

Obriu la papillota a taula i regueu el salmó amb un rajolí d’oli d’olivada.

Ingredients

  • 4 supremes de salmó de 200 g cadascuna
  • 300 g de macedònia de verdura i fruita (ceba, porro, carbassa, carbassó, pera, poma, préssec)
  • sal
  • oli d’oliva verge extra
  • anet
  • oli d’olivada

Deixa un comentari