Rap amb picada
Rap amb picada
Amb aquesta recepta aprendras a fer un entrant de rap amb picada i poder gaudir-lo amb amics/familiars, un entrant fàcil i saborós per gaudir.
Escaliveu el tomàquet, peleu-lo i traieu-li les llavors. Tot seguit poseu-lo en un recipient juntament amb tots els ingredients de la picada: l’all, els pinyons i el vi, passeu-ho tot pel Minipimer i reserveu-ho.
En una cassola gran, escalfeu l’oli d’olviva a foc mitjà. Afegiu la picada que tenim preparada i tapeu la cassola. Deixeu que es congui durant uns minuts fins que l’alcohol s’hagi evaporat completament.
Afegiu el peix a la cassola, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts, movent la cassola de tant en tant fins que el peix estigui cuit i la salsa hagi agafat tot el sabor del peix i la picada.
Serviu el plat ben calent amb una mica de pa torrat i el podeu acompanyar d’una copa de vi blanc sec.
Bon profit!
- 8 rodanxes de rap
- 8 gambes
- 200 g de cloïsses
- Sal
- Oli
Per la picada
- 1 tomàquet madur gran
- 1 all
- 30 g de pinyons
- 1 got de vi blanc sec