Publicat el 27/01/2022

Elaboració Rap al cava amb salsa d’ametlles

Recepta de rap

Picada: poseu les ametlles torrades i el gra d’all en el morter, piqueu-ho bé i quan estigui al punt poseu-hi una mica d’oli. Seguidament saleu el rap i les cues de llagostí (pelades) i enfarineu-los.

Poseu oli en una paella, fregiu lleugerament el rap i els llagostins per ambdós costats i reserveu-los. A la mateixa paella, incorporeu-hi la picada juntament amb el cava, remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir; tot seguit poseu-hi la crema de llet i el fumet, sense deixar de remenar.

Quan la salsa ja estigui al punt, incorporeu-hi el rap i els llagostins que teniu reservats, deixeu-ho a foc lent uns 5 minuts i ja ho podreu servir.

Decoreu-ho per sobre amb una mica d’ametlla laminada.

Ingredients

Ingredients:

  • 12 medallons de rap
  • 75 cl de cava brut
  • 100 cl de fumet
  • 12 cues de llagostí
  • crema de llet
  • ametlles laminades
  • sal

Per a la picada:

  • 1 all
  • ametlles torrades i pelades
  • oli d’oliva

Deixa un comentari