Púding de xocolata
Preparació del Púding de xocolata:
Preescalfeu el forn abans de començar la preparació. Unteu la safata que utilitzeu amb mantega i després amb el sucre caramel·litzat i reserveu-la.
Bateu els sis ous i seguidament aneu incorporant a poc a poc el sucre juntament amb la ratlladura de la llimona, sense deixar de batre; aneu afegint la llet a poc a poc i quan estigui tot ben barrejat aboqueu-ho en el motlle que teniu preparat.
Per a la massa del pastís:
Bateu enèrgicament els 3 ous amb el sucre fins a obtenir una crema esponjosa, aleshores afegiu la farina i la xocolata. Un cop tot ben barrejat, aboqueu aquesta massa sobre el flam, però sense barrejar-ho. Poseu la safata al forn, que ja tindreu calent, durant uns 50 minuts a temperatura mitja. Desemmotlleu quan estigui fred i decoreu-lo amb les ametlles picades.
Ingredients:
- Sucre caramel·litzat
- mantega per untar la safata
Per al flam:
- 6 ous, 350 g de sucre
- 1 llimona i 6 dl de llet
Per al pastís:
- 3 ous
- el seu pes en sucre
- la meitat del seu pes en farina
- 3 cullerades soperes de xocolata en pols
- 50 g d’ametlles torrades