Publicat el 05/08/2021

Preparació:

Preescalfeu el forn abans de començar la preparació. Unteu la safata que utilitzeu amb mantega i després amb el sucre caramel·litzat i reserveu-la.

Bateu els sis ous i seguidament aneu incorporant a poc a poc el sucre juntament amb la ratlladura de la llimona, sense deixar de batre; aneu afegint la llet a poc a poc i quan estigui tot ben barrejat aboqueu-ho en el motlle que teniu preparat.

Per a la massa del pastís:

Bateu enèrgicament els 3 ous amb el sucre fins a obtenir una crema esponjosa, aleshores afegiu la farina i la xocolata. Un cop tot ben barrejat, aboqueu aquesta massa sobre el flam, però sense barrejar-ho. Poseu la safata al forn, que ja tindreu calent, durant uns 50 minuts a temperatura mitja. Desemmotlleu quan estigui fred i decoreu-lo amb les ametlles picades.

Ingredients

Ingredients:

  • Sucre caramel·litzat
  • mantega per untar la safata

Per al flam:

  • 6 ous, 350 g de sucre
  • 1 llimona i 6 dl de llet

Per al pastís:

  • 3 ous
  • el seu pes en sucre
  • la meitat del seu pes en farina
  • 3 cullerades soperes de xocolata en pols
  • 50 g d’ametlles torrades

Deixa un comentari