Publicat el 13/01/2022

Per fer la porrusalda, poseu el bacallà a dessalar en aigua freda durant una nit, canviant l’aigua una vegada. Després fiqueu-lo en una olla amb aigua freda i poseu-lo a foc lent fins que comenci a bullir; retireu-lo del foc i reserveu l’aigua.

Poseu oli en una cassola. Quan estigui calent, tireu-hi els porros nets i tallats a rodanxes no gaire gruixudes, després les patates tallades a daus i finalment la carbassa també a trossos. Deixeu-ho daurar lleugerament i cobriu-ho amb aigua.

Rectifiqueu de sal i coeu a foc mig uns 15 minuts. Mentrestant, peleu i traieu les espines del bacallà i esmicoleu-lo.

Així que la patata estigui cuita, afegiu a la cassola el bacallà i la seva aigua de cocció. Remeneu i incorporeu el julivert i l’ou dur picats finament. Torneu a rectificar de sal si cal i passat un parell de minuts ja ho podrem servir.

Ingredients

  • 150 g de bacallà salat
  •  4 porros
  • 400 g de patates
  • 250 g de carbassa
  •  1 ou dur
  • Julivert
  • 3 cullerades d’oli
  • Sal

Deixa un comentari