Pollastre amb raïm | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/09/2020

Netegeu, renteu i assequeu les cuixes de pollastre, salpebreu-les i daureu-les en una cassola amb oli. Un cop daurades per ambdós costats, regueu-les amb el conyac i flamegeu-les, movent la cassola fins que s‘apagui la flama.

Tot seguit afegiu la ceba picada, remeneu bé, i passats uns cinc minuts regueu-ho amb el vi i el suc de llimona. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 40/50 minuts, a foc lent i donant la volta al pollastre de tant en tant.

Renteu el raïm i poseu-lo a coure en un cassó juntament amb el brou, uns 3 minuts, procurant que no arribi a bullir. Per últim, escorreu el raïm i incorporeu-lo a la cassola, deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts i ja es pot servir.

Ingredients

  • 4 quarts de pollastre de la cuixa
  • 1 got de vi blanc
  • 1 raig de conyac
  • 1 ceba
  • ¼ l de brou de pollastre
  • El suc d’una llimona
  • 250 g de raïm
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Deixa un comentari