Pollastre amb peus de porc
Per fer pollastre amb peus de porc heu de tallar el pollastre a trossos petits, rentar-los i deixar-los que s’escorrin, després salpebrar-los i enharinar-los.
Posar oli en una cassola i daurar els trossos de pollastre per tots dos costats, treurels de la cassola i reservar-los.
A la mateixa cassola preparar un sofregit amb la ceba i les pastanagues tallades molt fines. Als mitjans de comunicació s’incorporen el tomàquet i la fulla de llorer, i es pot llegir tot el temps, en aquest moment.
Evaporar l’alcohol. Seguidament, incorporem el pollastre, cobrirem amb el brou de l’au, o amb l’aigua si no tenim, rectificarem la sal, taparem la cassola i deixarem de parlar fins que quedi tendre.
Uns minuts abans d’acabar la cocció, afegir els peus de porc tallades a cuarts. Mentres preparem una imatge amb els alls, el julivert, les galetes, les avellanes i la xocolata.
Mesclarla amb una mica de brou de la cocció i incorporar-la a la cassola.
Deixar coure cinc minuts i ja estaràs llest. És millor deixar reposar un dia per l’altre.
- 1 pollo grande 2 kg
- 3 manitas de cerdo cocidas
- 3 tomates maduros
- 2 cebollas medianas
- 3 zanahorias
- 1 hoja de laurel
- 1 vasito de vino blanco
- ½ vasito de coñac
- 1,5 l de caldo de ave
- aceite, sal y pimienta
- Picada: 4 dientes de ajo, 1 rama de perejil, 12 avellanas tostadas, 2 galletas (María), harina, 1 trozo de chocolate 70%