Pollastre al forn amb poma
Per fer pollastre al forn amb poma heu de tallar el pollastre a trossos, renteu-lo i deixeu-lo escórrer. Un cop ben escorregut, regueu-lo amb el suc de la llimona, salpebreu-lo, esmicoleu les herbes aromàtiques i tireu-les per sobre juntament amb un raig d’oli. Deixeu-lo macerar un parell d’hores a la nevera.
A l’hora de coure’l, poseu-lo en una safata per anar al forn i per sobre regueu-lo amb el suc de la maceració. Al costat de la safata, poseu-hi les pomes ben netes, senceres i amb la pell.
Poseu-ho a coure al forn, que prèviament haureu escalfat a temperatura d’uns 200º.
Quan estigui a mig fer, gireu els talls de pollastre amb la finalitat que quedi ben cuit per tot arreu.
- 1 pollastre
- el suc d’una llimona
- herbes aromàtiques (farigola, sajolida…)
- pebre negre mòlt
- 4 pomes golden
- sal i oli