Pollastre a la Coca-Cola | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/10/2020

Peleu la ceba i talleu-la a la juliana. Renteu i assequeu les cuixes de pollastre, saleu-les i passeu-les per farina.

Poseu oli en una cassola i quan estigui calent fregiu el pollastre, procurant que quedi daurat per ambdós costats. Quan estigui enrossit, incorporeu la ceba que teniu preparada i els alls sencers sense pelar, tapeu la cassola i a foc baix deixeu que la ceba es vagi estovant, remenant de tant en tant. Quan la ceba comenci a canviar de color, afegiu la Coca-Cola.

Quan la Coca-Cola comenci a bullir, escampeu pel damunt uns grans de pebre negre, torneu a tapar la cassola i deixeu-ho coure a foc lent, movent la cassola de tant en tant per evitar que s’enganxi.

Després de 25-30 minuts, el pollastre ja estarà cuit i la salsa haurà espessit. Apagueu el foc i ja el podeu servir.

Ingredients

  • 8 cuixes de pollastre
  • 2 cebes grans
  • 3 grans d’all
  • 1 llauna de Coca-Cola
  • 50 g de farina
  • sal
  • pebre negre en gra
  • oli d’oliva

Deixa un comentari