Pollastre a la Coca-Cola
Peleu la ceba i talleu-la a la juliana. Renteu i assequeu les cuixes de pollastre, saleu-les i passeu-les per farina.
Poseu oli en una cassola i quan estigui calent fregiu el pollastre, procurant que quedi daurat per ambdós costats. Quan estigui enrossit, incorporeu la ceba que teniu preparada i els alls sencers sense pelar, tapeu la cassola i a foc baix deixeu que la ceba es vagi estovant, remenant de tant en tant. Quan la ceba comenci a canviar de color, afegiu la Coca-Cola.
Quan la Coca-Cola comenci a bullir, escampeu pel damunt uns grans de pebre negre, torneu a tapar la cassola i deixeu-ho coure a foc lent, movent la cassola de tant en tant per evitar que s’enganxi.
Després de 25-30 minuts, el pollastre ja estarà cuit i la salsa haurà espessit. Apagueu el foc i ja el podeu servir.
- 8 cuixes de pollastre
- 2 cebes grans
- 3 grans d’all
- 1 llauna de Coca-Cola
- 50 g de farina
- sal
- pebre negre en gra
- oli d’oliva