Publicat el 09/02/2023

Pollastre a la cervesa.

 

Salpebreu el pollastre, enfarineu-lo, fregiu-lo i reserveu-lo. En una cassola a part, poseu-hi oli i afegiu-hi els xampinyons sencers si són petits (si no, talleu-los a quarts), juntament amb el llorer, les dues cebes i els tomàquets tallats per la meitat. Afegiu-hi també els alls pelats i deixeu-ho coure, remenant de tant en tant durant 10 minuts. Després, incorporeu-hi el pollastre fregit i afegiu-hi el litre de cervesa. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure fent xup-xup a foc mitjà durant aproximadament una hora fins i ja es podrà servir.

Ingredients

  • Un pollastre tallat a setzens
  • 2 cebes dolces
  • 2 tomàquets madurs
  • 250 g de xampinyons
  • 8 grans d’all
  • 1 litre de cervesa
  • farina, sal, pebre, oli
  • 2 fulles de llorer

Deixa un comentari