Pollastre a la cervesa
Pollastre a la cervesa.
Salpebreu el pollastre, enfarineu-lo, fregiu-lo i reserveu-lo. En una cassola a part, poseu-hi oli i afegiu-hi els xampinyons sencers si són petits (si no, talleu-los a quarts), juntament amb el llorer, les dues cebes i els tomàquets tallats per la meitat. Afegiu-hi també els alls pelats i deixeu-ho coure, remenant de tant en tant durant 10 minuts. Després, incorporeu-hi el pollastre fregit i afegiu-hi el litre de cervesa. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure fent xup-xup a foc mitjà durant aproximadament una hora fins i ja es podrà servir.
- Un pollastre tallat a setzens
- 2 cebes dolces
- 2 tomàquets madurs
- 250 g de xampinyons
- 8 grans d’all
- 1 litre de cervesa
- farina, sal, pebre, oli
- 2 fulles de llorer