Pits de pollastre a la taronja
Per fer pits de pollastre a la taronja heu de assaonar els pits, passar-los per farina i fregir-lleugerament en una paella amb oli calent per a ambdós costats, després reservar-los.
A la mateixa paella ofegar la ceba i la pastanaga tallades fines, quan la ceba ja estigui transparent incorporar el tomàquet ratllat, rectificar de sal i deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Exprimir el suc d’una taronja i afegir-li a la paella. Quan el sofregit s’hagi evaporat,tota l’aigua regar-la amb el conyac i el licor de taronja i deixar-la fins que l’alcohol s’hagi reduït.
Mentrestant, tallar l’escorça de mitja taronja en juliana i coure-la amb una mica d’aigua i una cullerada de sucre uns 10 minuts i reservar-la.
Passar el sofregit pel primer i col·locar-lo en una cassola juntament amb la juliana de pell de taronja, incorporar els pits que tenim reservades, afegir una mica d’aigua i els grills sencers de l’altra taronja, rectificar de sal, tapar la cassola i deixar-ho coure tot junt uns 20 minuts.
- 4 pits de pollastre
- 1 pastanaga
- 1/2 cebes
- 1 tomàquet madur
- 2 taronges
- 1 didalet de conyac
- 1 xarrup de licor de taronja
- farina
- Sucre, sal i oli