Pit de gall dindi amb raïm i cava
Per fer pit de gall dindi amb raïm i caba salpebreu els filets de gall dindi i poseu-los en un bol juntament amb el cava.
Deixeu-los macerar unes dues hores. Passat aquest temps, escorreu-los, enfarineu-los i reserveu-los. Reserveu, també, el cava. Renteu el raïm i separeu els grans del ramell.
Escalfeu la mantega i un raig d’oli en una paella. Sofregiu-hi lleugerament el pernil tallat a daus petits i reserveu-lo. A la mateixa paella, daureu-hi els filets per ambdós costats.
Aboqueu en una cassola de fang el cava que teniu reservat i escalfeu-lo fins que comenci a bullir.
Afegiu-hi el pernil juntament amb la mitja pastilla de brou, i deixeu-ho coure fins que el líquid redueixi a la meitat. Aleshores, incorporeu-hi els filets de pit de gall dindi reservats i el raïm, i deixeu que es coguin, uns deu minuts més, a foc suau.
Tot seguit, afegiu-hi la nata líquida barrejada amb la Maizena, i deixeu-ho al foc fins que torni a començar a bullir.
Rectifiqueu de sal i serviu calent.
- 1 pit de gall dindi tallat a filets
- 400 g de raïm
- 100 g de pernil serrà
- ½ litre de cava
- ½ pastilla de brou
- 1 got de nata líquida
- 2 cullerades de mantega
- 1 cullerada de Maizena
- farina
- oli d’oliva
- sal i pebre