Pèsols ofegats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/03/2013

Per fer pèsols ofegats daurarem la cansalada tallada a daus en una cassola amb oli.

Tot seguit, hi afegim la botifarra de pagès a trossos.

Quan comenci a agafar color, hi afegim l’all i la ceba picada. A continuació, hi afegim la copa de vi.

Quan s’hagi reduït el vi, hi afegim els pèsols, la menta i la branca de canyella.

Ho deixem coure tapat a foc lent i sacsegem l’olla de tant en tant. Quan ja gairebé estiguin cuits els pèsols, hi afegim la botifarra negra a rodanxes.

Ho rectifiquem de sal i pebre i, al cap de 5 minuts, ja podem servir-ho.

 

Ingredients

  • 1 kg pèsols
  • 100 g cansalada ibèrica
  • 100 g botifarra de pagès
  • 200 g botifarra negra
  • 100 g ceba
  • sal, pebre, all, oli,
  • vi blanc, canyella, menta

Deixa un comentari