Pèsols ofegats
Publicat el 11/03/2013
Per fer pèsols ofegats daurarem la cansalada tallada a daus en una cassola amb oli.
Tot seguit, hi afegim la botifarra de pagès a trossos.
Quan comenci a agafar color, hi afegim l’all i la ceba picada. A continuació, hi afegim la copa de vi.
Quan s’hagi reduït el vi, hi afegim els pèsols, la menta i la branca de canyella.
Ho deixem coure tapat a foc lent i sacsegem l’olla de tant en tant. Quan ja gairebé estiguin cuits els pèsols, hi afegim la botifarra negra a rodanxes.
Ho rectifiquem de sal i pebre i, al cap de 5 minuts, ja podem servir-ho.
- 1 kg pèsols
- 100 g cansalada ibèrica
- 100 g botifarra de pagès
- 200 g botifarra negra
- 100 g ceba
- sal, pebre, all, oli,
- vi blanc, canyella, menta