Pèsols amb cloïsses
Publicat el 15/10/2008
Per fer pèsols amc cloïses en una cassola amb oli, ofegar la ceba i les dents d’all picats fins quan comencin a tornar color, assaonar i incorporar els pèsols, cobrir amb aigua calenta, tapar la cassola i deixar a foc mitjà fins que s’esténgui al punt.
Mentres, en una paella amb oli ofegar la resta de la ceba ratllada, quan comenci a tornar color afegir la farina, remenar i incorporar les cloïsses, escampar-abundant, regar amb el brou de la cocció dels pèsols (1 got) i deixar al foc fins que obrin les cloïses.
Barrejar les cloïsses amb els pèsols, rectifiqueu de sal, donar un bull per barreja sabors i servir.
- ½ kg de pèsols desgranats
- 300 g de cloïses i ½ ceba
- 2 dents d’all
- 1 culleradeta de farina, pebre picat, oli, aigua i sal