Publicat el 18/04/2019

Per fer les patates tipus gajo al forn, primer renteu molt bé les patates per eliminar qualsevol resta de brutícia (recordeu que no les pelem).

Eixugueu les patates i talleu-les de forma longitudinal formant els grills.

Passeu les patates a un recipient i impregneu-les amb l’oli.

En un altre recipient més petit, barregeu el pa ratllat amb totes les espècies i la sal. Incorporeu la barreja al recipient amb les patates i removeu bé.

En una safata de forn folrada amb paper, col·loqueu les patates de manera que quedin separades.

Finalment, introduïu les patates al forn preescalfat a 200°C durant uns 15-20 minuts a mitja cocció cal donar-los la volta.

 

Lorena Alarcón Gazulla

Ingredients

  • · 1 kg de patates (és preferible que siguin petites)
  • · 2-3 cullerades de pa ratllat
  • · 1 culleradeta d’orenga seca
  • · 1 culleradeta de farigola seca
  • · 1 culleradeta d’all en pols
  • · 1 culleradeta de romaní
  • · 1/2 culleradeta de pebre vermell fumat
  • · 1/2 culleradeta de pebre negre
  • · 2 cullerades d’oli d’oliva VE · Sal

Deixa un comentari