Patates amb rossellones | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/05/2016

Per fer patates amb rossellones heu de deixar les rossellones amb aigua i sal una mitja hora, rentar-les bé i deixar-les que s’escorrin.

Pelar les patates i tallar-les a trossos regulars. Pelar i picar ben fina la ceba. Tallar el pebrot a trossos petits.

Posar oli en una cassola de fang i sofregir la ceba; quan comenci a posar-se transparent, afegir el pebrot.

Deixar coure tot junt uns 10 minuts a foc suau i seguidament afegir les patates. Remenar bé i prosseguir la cocció.

En un morter, picar els alls juntament amb el julivert, aclarir amb una mica d’aigua, escampar la picada per damunt de les patates i afegir-hi aigua fins que quedin cobertes.

Assaonar amb sal, pebre i nou moscada (al gust), afegir les rossellones i deixar coure lentament fins que les patates estiguin ben cuites.

Servir a la mateixa cassola.

 

Ingredients

  • 1,5 kg de patates
  • 500 g de rossellones
  • 1 ceba grossa
  • 1 pebrot verd gran
  • 2 grans d’all
  • una branca gran de julivert
  • oli
  • sal i pebre
  • nou moscada

Deixa un comentari