Patates al vapor amb musclos | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/01/2020

Peleu les patates, renteu-les, talleu-les a rodanxes i poseu-les a coure al vapor fins que estiguin al punt. Netegeu bé les closques dels musclos i retireu-ne les barbes; a continuació poseu els musclos en una paella, afegiu la fulla de llorer i el vi blanc i deixeu que s’obrin, tapant la paella amb la tapa d’una cassola perquè ho facin ràpid. Tot just s’obrin, retireu les valves del musclos i reserveu-los.

Repartiu les rodanxes de patata en 4 plats, escampeu els musclos per sobre, regueu-los amb l’oli i empolvoreu-los amb el pebre vermell i unes escates de sal. Decoreu-los amb el cibulet molt picat, i ja els podeu servir.

(Si agrada el picant, podeu canviar el pebre vermell de dolç per picant.)

Ingredients

  •  ½ kg de patates
  • 1 kg de musclos
  • ½ gotet de vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • 2 o 3 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal en escates
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolç
  • Unes tiges de cibulet

Deixa un comentari