Patata, pèsol i calamar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/05/2016

Per fer patata, pèsol i calamr heu de netejar els calamars i talleu-los a rodanxes.

Poseu un bon raig d’oli en una cassola de fang, poseu-hi els calamars i deixeu que es vagin daurant.

Mentrestant peleu la ceba, piqueu-la i, quan el calamar estigui daurat, incorporeu-la a la cassola.

Quan la ceba comenci a agafar color, afegiu-hi els tomàquets ratllats i deixeu que es vagi coent a foc suau, remenant de tant en tant.

Poseu el brou de peix al foc, en una olla; quan comenci a arrencar el bull poseu-hi les patates pelades i tallades a trossos i deixeu-les coure uns deu minuts.

Passat aquest temps incorporeu-les a la cassola juntament amb el brou i els pèsols, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure fent xup-xup, amb la cassola tapada.

Bon profit!

Ingredients

  • 1 kg de calamars
  • 2 cebes grans
  • 4 tomàquets madurs
  • 1/2 l de brou de peix
  • 2 patates
  • 250 g de pèsols pelats
  • Oli d’oliva
  • Sal

Deixa un comentari