Pastís de poma | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/10/2020

Reserveu una mica de mantega per untar la safata del forn. Peleu les pomes, talleu-les a làmines i reserveu-les.

Trenqueu els ous i poseu el rovell i la clara en un bol juntament amb el sucre i la vainilla i barregeu-ho bé. Un cop ben barrejat, afegiu el rom, la llet –millor tèbia– i la mantega desfeta. Un cop tot ben barrejat, incorporeu a poc a poc la farina tamisada i, sense deixar de remena,r afegiu-hi les làmines de poma.

Unteu el motlle amb la mantega que teniu reservada i empolvoreu-lo amb una mica de farina, aboqueu-hi la mescla que teniu preparada i poseu el motlle al forn, prèviament escalfat a 200º, durant uns 30 minuts.

Passat aquest temps, deixar-lo refredar i ja el tindreu a punt.

Ingredients

  • 100 g de farina
  • 80 g de sucre
  • 4 ous
  • 1 got de llet
  • 1 cullerada de vainilla
  • 2 cullerades de rom
  • 60 g de mantega
  • 2 pomes Golden (400 g)

Deixa un comentari