Publicat el 13/06/2019

Trenqueu els ous i separeu el rovells de les clares. Bateu les clares a punt de neu, amb compte perquè no s’abaixin.

Poseu la resta d’ingredients en un recipient juntament amb els rovells d’ou i barregeu-los bé. Quan estiguin ben barrejats aneu incorporant, a poc a poc, les clares que teniu preparades a punt de neu, remenant de baix a dalt.

Preescalfeu el forn a uns 170º. Unteu amb la mantega una safata que pugui anar al forn, aboqueu-hi la massa que teniu preparada i poseu-la al forn, que ja estarà calent. Quan es comenci a daurar per sobre, baixeu la temperatura a uns 140º i prosseguiu la cocció (tot plegat ha de coure uns 35 minuts).

Ingredients

  • 300 g d’ametlla crua ratllada
  • 300 g de pastanaga ratllada
  • 250 g de sucre
  • la ratlladura d’una llimona
  • 5 ous
  • mantega (per untar la safata)

Deixa un comentari