Publicat el 21/02/2007

Per fer pastís de nous heu de posar la farina en un bol juntament amb la mantega (la qual haurem estovat prèviament), el sucre, el rovell d’ou i una mica de sal.

Treballar la massa i si queda massa espessa incorporar un parell de cullerades d’aigua, seguir treballant fins que ens quedi ben lligada.

Cobrir la massa amb un tovalló i deixar reposar a la nevera més o menys una hora. Mientres, barrejar molt bé els ingredients de la cobertura: les nous la crema de llet, la vainilla, el sucre i la clara muntada a punt de neu.

Estirar la massa fins que quedi un gruix d’uns 5 mm i col·locar-la en un motlle de 24 cm de diàmetre, punxar-la i posar-la uns minuts al forn fins que adquireixi consistència (no ha de daurar-se).

En aquest punt treure, cobrir amb els ingredients de cobertura que tenim preparats i tornar a introduir al forn (180º) uns 30 minuts

Ingredients

  • 225 g de farina
  • 100 g de mantega
  • 50 g de sucre
  • 1 rovell d’ou sal cobertura:
  • 125 g de nous triturades
  • 250 cc de crema de llet
  • ½ c. extracte de vainilla
  • 1 clara d’ou
  • 100 g de sucre

Deixa un comentari