Pastís de maduixa sense forn
Publicat el 24/03/2022
Aquest pastís de maduixa sense forn és una recepta de cuina molt ràpida de preparar
- Una recepta de maduixa de sabor suau i textura de mousse i en la qual no necessitem cocció en forn, cosa que fa que els més petits puguin ajudar a preparar-la sense cap mena de perill.
- La base del pastís és molt senzilla i consisteix simplement a triturar les galetes amb la batedora i barrejar-les amb la mantega.
- Estenem la mescla en la base del nostre motlle, aixafant-la bé amb l’ajuda d’una espàtula de manera que quedi ben distribuïda per tota la superfície.
- A continuació, diluïm la gelatina en uns 150 ml d’aigua calenta.
- En un bol, barregem la nata, el formatge i el sucre. Quan aquests elements estiguin integrats, afegim la gelatina i tornem a remoure.
- La mescla resultant l’abocarem damunt de la nostra base de galetes i la portarem a la nevera perquè es refredi, almenys durant unes 4 hores.
- Decorar amb maduixes i servir.
Eva Remolina /AMIC
- 100 g de galetes maria
- 50 g de mantega (prèviament fosa)
- 200 ml de nata líquida
- 200 g de formatge Philadelphia
- 4 cullerades soperes de sucre
- Maduixes per decorar (també es poden posar altres fruites vermelles com gerds, etc.)
- 1 paquet de gelatina de maduixa