Publicat el 24/03/2022

Aquest pastís de maduixa sense forn és una recepta de cuina molt ràpida de preparar

 

  • Una recepta de maduixa de sabor suau i textura de mousse i en la qual no necessitem cocció en forn, cosa que fa que els més petits puguin ajudar a preparar-la sense cap mena de perill.
  • La base del pastís és molt senzilla i consisteix simplement a triturar les galetes amb la batedora i barrejar-les amb la mantega.
  • Estenem la mescla en la base del nostre motlle, aixafant-la bé amb l’ajuda d’una espàtula de manera que quedi ben distribuïda per tota la superfície.
  • A continuació, diluïm la gelatina en uns 150 ml d’aigua calenta.
  • En un bol, barregem la nata, el formatge i el sucre. Quan aquests elements estiguin integrats, afegim la gelatina i tornem a remoure.
  • La mescla resultant l’abocarem damunt de la nostra base de galetes i la portarem a la nevera perquè es refredi, almenys durant unes 4 hores.
  • Decorar amb maduixes i servir.

Eva Remolina /AMIC

Ingredients

  • 100 g de galetes maria
  • 50 g de mantega (prèviament fosa)
  • 200 ml de nata líquida
  • 200 g de formatge Philadelphia
  • 4 cullerades soperes de sucre
  • Maduixes per decorar (també es poden posar altres fruites vermelles com gerds, etc.)
  • 1 paquet de gelatina de maduixa

Deixa un comentari