Pastís de formatge | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/09/2013

Per fer pastís de formatge heu de deixar les panses en remull amb aigua durant una mitja hora.

Unteu amb mantega el motlle que fareu servir (de 20 cm aprox).

Escalfeu el forn a una temperatura de 170-180 ºC.

En un bol, poseu els ous, el sucre, els iogurts, el formatge i la “maizena”, bateu-ho bé i deixeu reposar uns 10 minuts. Passat aquest temps, bateu la massa un parell de minuts més perquè quedi ben flonja i aboqueu-la al motlle que teniu preparat.

Poseu la safata al forn i quan hagin passat uns quinze minuts afegiu-hi les panses escorregudes i deixeu coure el pastís uns 30 minuts més.

Traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar.

Ingredients

  • 200 g de formatge d’untar
  • 3 ous
  • 9 cullerades de sucre
  • 3 iogurts naturals
  • 4 cullerades de “maizena”
  • 50 g de panses sense pinyol
  • aigua
  • mantega

Deixa un comentari