Pastís de formatge
Atreveix-te a fer aquest pastís de formatge, és facilíssim
Primer de tot, poseu en marxa el forn a 200º (dalt i baix) i deixeu que vagi agafant temperatura.
Folreu el motlle que utilitzareu per fer el pastís amb paper sulfuritzat, unteu-lo lleugerament amb mantega i escampeu-hi pel damunt una mica de sucre.
En un bol, poseu-hi tots els ingredients i barregeu-los bé (amb la batedora o a mà) fins a obtenir una crema fina. Aboqueu aquesta massa en el motlle que teniu preparat i poseu-lo al forn, que ja tindreu calent.
Abaixeu la temperatura a uns 170º, amb només la part de baix operativa. Deixeu-lo uns 20-30 minuts (dependrà del forn).
Per assegurar-vos que ja està al punt, punxeu-lo amb un escuradents i si surt net ja el tindreu llest.
Deixeu-lo refredar una estona i quan estigui tebi poseu-lo a la nevera.
A l’hora de servir feu-ho a temperatura ambient.
El podeu servir amb melmelada de maduixa pel damunt o també amb fruita fresca: gerds, anacards, maduixes, mores…
- 3 iogurts naturals
- 3 cullerades (soperes)
- de maizena
- 3 ous
- 1 terrina (250 g) de formatge tipus Philadelphia
- 7-9 cullerades (soperes) de sucre
- mantega per untar el motlle