Publicat el 18/03/2021

Atreveix-te a fer aquest pastís de formatge, és facilíssim

Primer de tot, poseu en marxa el forn a 200º (dalt i baix) i deixeu que vagi agafant temperatura.

Folreu el motlle que utilitzareu per fer el pastís amb paper sulfuritzat, unteu-lo lleugerament amb mantega i escampeu-hi pel damunt una mica de sucre.

En un bol, poseu-hi tots els ingredients i barregeu-los bé (amb la batedora o a mà) fins a obtenir una crema fina. Aboqueu aquesta massa en el motlle que teniu preparat i poseu-lo al forn, que ja tindreu calent.

Abaixeu la temperatura a uns 170º, amb només la part de baix operativa. Deixeu-lo uns 20-30 minuts (dependrà del forn).

Per assegurar-vos que ja està al punt, punxeu-lo amb un escuradents i si surt net ja el tindreu llest.

Deixeu-lo refredar una estona i quan estigui tebi poseu-lo a la nevera.

A l’hora de servir feu-ho a temperatura ambient.

El podeu servir amb melmelada de maduixa pel damunt o també amb fruita fresca: gerds, anacards, maduixes, mores…

Ingredients

  • 3 iogurts naturals
  • 3 cullerades (soperes)
  • de maizena
  • 3 ous
  • 1 terrina (250 g) de formatge tipus Philadelphia
  • 7-9 cullerades (soperes) de sucre
  • mantega per untar el motlle

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal