Pastís de cigrons | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/07/2008

Per fer pastís de cigrons heu de untar amb mantega un motlle de cake i cobrir amb una mica de pa ratllat.

Posar oli en una paella i fregir la costella fins que quedi ben daurada, després treure i reservar.

En el mateix oli sofregir primer la ceba ratllada i quan comenci a prendre color incorporar els tomàquets també ratllats juntament amb l’all i el julivert picats, assaonar i deixar coure fins que el tomàquet estigui en el seu punt.

En un bol gran batre els ous, afegir els cigrons i el sofregit, batre tot junt fins que quedi una pasta homogènia.

Abocar aquesta massa en el motlle que tenim preparat i coure al forn, al bany maria, a 140º uns 15 minuts. (Si la superfície del pastís queda massa seca, tapar-la amb paper d’alumini).

Després treure del forn, deixar refredar i treure del motllo. Servir amb maionesa per sobre.

Ingredients

  • 200 g de costella de porc
  • ½ kg de ceba
  • ½ kg de tomàquets madurs
  • 2 grans d’all i pebre
  • 5 ous
  • 800 g de cigrons cuit, sal i oli mantega
  • Pa ratllat salsa maionesa

Deixa un comentari