Pastís de cigrons
Per fer pastís de cigrons heu de untar amb mantega un motlle de cake i cobrir amb una mica de pa ratllat.
Posar oli en una paella i fregir la costella fins que quedi ben daurada, després treure i reservar.
En el mateix oli sofregir primer la ceba ratllada i quan comenci a prendre color incorporar els tomàquets també ratllats juntament amb l’all i el julivert picats, assaonar i deixar coure fins que el tomàquet estigui en el seu punt.
En un bol gran batre els ous, afegir els cigrons i el sofregit, batre tot junt fins que quedi una pasta homogènia.
Abocar aquesta massa en el motlle que tenim preparat i coure al forn, al bany maria, a 140º uns 15 minuts. (Si la superfície del pastís queda massa seca, tapar-la amb paper d’alumini).
Després treure del forn, deixar refredar i treure del motllo. Servir amb maionesa per sobre.
- 200 g de costella de porc
- ½ kg de ceba
- ½ kg de tomàquets madurs
- 2 grans d’all i pebre
- 5 ous
- 800 g de cigrons cuit, sal i oli mantega
- Pa ratllat salsa maionesa