Pastís de castanyes amb xocolata
Pastís de castanyes amb xocolata.
Aquesta recepta combina les notes dolces i terroses de les castanyes amb la intensitat de la xocolata negra. És una opció ideal per als qui no volen complicacions. Així que poseu-vos el davantal i comenceu a cuinar aquest pastís tan apetitós.
Comenceu per coure les castanyes. Feu un tall a la pell i bulliu-les durant 45 minuts.
Peleu les castanyes i tritureu-les. Després afegiu el sucre i continueu triturant.
Desfeu la mantega, afegiu-la a la barreja de castanyes i sucre i torneu a triturar-ho tot junt.
Ara separeu els rovells de les clares d’ou i munteu les clares a punt de neu.
Afegiu els rovells a la barreja de castanyes feta prèviament, barrejant-ho bé; quan estigui ben barrejat, afegiu les clares muntades i barregeu-ho amb suavitat i moviments envoltants.
Poseu la barreja en un motlle per anar al forn, que prèviament haureu untat amb mantega.
Coeu el pastís durant una hora a 180 graus.
Quan estigui cuit, traieu el motlle del pastís, desfeu la xocolata al bany maria i cobriu el pastís. Després de deixar-lo refredar una mica, ja estarà llest per assaborir-lo.
- 1/2 kg de castanyes crues
- 3 ous
- 150 g de sucre
- 125 g de mantega
- 100 g de cobertura de xocolata negra