Publicat el 09/09/2021

Per elaborar aquest pastís de panses i nous, barregeu la farina amb el llevat i reserveu-ho. Poseu la mantega en un bol (a temperatura ambient) juntament amb el sucre i l’ou; barregeu-ho tot fins que agafi la consistència d’una crema, aleshores incorporeu-hi la barreja de farina i llevat, i quan estigui tot ben barrejat, a poc a poc i sense deixar de remenar, aneu afegint la llet i el rajolí d’anís. Quan la massa estigui al punt incorporeu-hi les panses i les nous una mica picades.

Aboqueu la barreja en un motlle untat amb mantega i poseu-lo al forn, prèviament escalfat a una temperatura de 180º, durant uns 40 minuts.

Passat aquest temps, deixeu-lo refredar una mica, desmotlleu-lo i cobriu-lo amb una pluja de sucre de llustre.

 

Ingredients

  • 350 g de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • ½ l de llet
  • 1 rajolí d’anís dolç
  • 1 ou
  • 200 g de sucre
  • 30 g de mantega
  • 100 g de nous pelades
  • 100 g de panses de Corint
  • mantega per untar el motlle
  • sucre llustre

Deixa un comentari