Pasta fresca amb verdures | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/09/2006

Per fer pasta fresca amb verdures heu de pelar, rentar i tallar la verdura a trossos petits.

Posar oli en una paella i quan estigui calent introduir la ceba, quan comenci a agafar color incorporar la resta de les verdures i deixar coure a foc mitjà fins que estiguin al punt, salpebrar i regar amb la llet de soja, donar unes voltes per que la llet s’evapori una mica i reservar.

En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bullirem la pasta durant 5 minuts, després escórrir-les. Posar la pasta en una cassola i barrejar-les amb les verdures, deixar a foc suau tot junt un parell de minuts i servir.

Ingredients

  • 250 g de pasta fresca
  • 2 cebollas tiernas grandes
  • 300 g de champiñones
  • 1 calabacín
  • 1 berenjena
  • 1 zanahoria
  • 250 cc de leche de soja
  • aceite, sal y pimienta

Deixa un comentari