Pasta amb salsitxes
Feu un tall a la pell dels tomàquets i escaldeu-los durant 1 minut en aigua bullent. Escorreu-los, submergiu-los en aigua freda i peleu-los. Tritureu la polpa i reserveu-la.
Talleu les salsitxes a trossos d’uns 2 cm, daureu-les en una paella amb una mica d’oli i reserveu-les.
A la mateixa paella i amb el mateix oli, sofregiu a foc suau la ceba i els alls ben picats, i quan comencin a agafar color incorporeu les salsitxes que teniu reservades juntament amb el suc que hagin deixat; tot seguit regueu amb el vi i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Passat aquest temps incorporeu el tomàquet que teniu triturat, salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent fins que quedi al punt (uns 30 minuts).
Mentrestant, coeu els espaguetis amb aigua bullint amb sal, fins que quedin al dente. Escorreu-los i barregeu-los amb la salsa.
- 350g d’espaguetis
- 500 g de salsitxes
- 750 g de tomàquets madurs
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 1 copa de vi blanc
- sal i pebre
- oli d’oliva