Pa de pessic
Escalfeu el forn a 180º. Prepareu un motlle per anar al forn, rodó, i cobriu-lo amb paper sulfurat.
En un bol, munteu els rovells d’ou amb 100 g de sucre, al bany maria calent, fins que doblin el volum. Barregeu la farina i el midó. Munteu les clares d’ou a punt de neu i a poc a poc afegiu-hi 50 g de sucre.
Tireu molt a poc a poc la farina i el midó en el bol on teniu els rovells; sense remenar afegiu-hi una tercera part de la merenga i remeneu-ho amb molta cura, de baix a dalt. Incorporeu-hi la resta de merenga i remeneu-ho.
Empleneu fins a la meitat el motlle que teniu preparat i poseu-lo a coure al forn 10 minuts.
- 40 g de farina fluixa
- 112 g de midó de blat de moro (maizena)
- 6 rovells d’ou
- 150 g de sucre
- 6 clares d’ou