Musclos amb pernil ibèric | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/09/2020

Renteu els musclos retirant els bigotis laterals que surten de dins i rasqueu les closques per treure’n les ventoses. Talleu el pernil a daus i reserveu-lo.

Poseu una cassola una mica grossa al foc amb un raig d’oli d’oliva, incorporeu-hi els daus de pernil i quan veieu que comença a canviar de color afegiu-hi el pebre vermell i tot seguit el vi blanc. Quan el vi s’hagi reduït aboqueu-hi els musclos, juntament amb una mica de sal i de pebre blanc. Tapeu la cassola perquè els musclos s’obrin. Un cop oberts poseu-los en una safata i ja els podreu servir.

Ingredients

  • 1,5 kg de musclos
  • 100 g de pernil ibèric (espatlla)
  • ½ got de vi blanc sec
  • ½ culleradeta de pebre vermell molt
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre blanc

Deixa un comentari