Publicat el 10/01/2007

Per fer musclos al vi blanc amb curri heu de rentar, raspar els musclos i reservar-los.

En una cassola prou gran perquè càpiguen els musclos aprofundir la mantega i a foc suau ofegar les escalunyes pelades i picades, remenant sovint.

Quan l’escalunya estigui transparent regar amb el vi, deixar evaporar lleugerament l’alcohol i seguidament incorporar els musclos.

Tapar la cassola i amb el foc ben fort deixar que s’obrin, remenant de tant en tant. Quan els musclos s’hagin obert, apartar del foc, colar el joc de la cocció i reservar els musclos.

Tornar a col·locar el joc de la cocció a la cassola, rectificar de sal i reduir a la meitat, afegir el julivert picat, la crema de llet i el curri.

Remenar bé i deixar coure tot junt un parell de minuts, incorporar els musclos i barrejar-los amb la salsa.

Ingredients

  • 2 g de musclos
  • 3 escalunyes
  • 50 g de mantega
  • 1 got gran de vi blanc sec
  • 100 ml de crema de llet
  • 1 culleradeta de curri
  • 1 cullerada de julivert fresc sal

Deixa un comentari