Musclos a la cassola | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/11/2006

Per fer musclos a la cassola heu de netejar els musclos, posar-los en una olla, tapar-los i coure’ls al vapor just fins que s’obrin.

Un cop cuits treure les petxines. Reservar un got del brou de la cocció. Posar oli en una cassola de fang i sofregir la ceba ratllada i els alls picats, a foc lent fins que comencin a daurar-se, en aquest punt incorporar els musclos, el pa ratllat el brou reservat, una mica de pebre i el julivert picat, donar unes voltes i coure tot junt a foc suau uns 5 minutos.

Es poden acompanyar de torradetes perfumades amb all.

Ingredients

  • 2 g de musclos
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • 50 g de molla de pa dur, ratllada
  • 2 branques de julivert
  • 2 cullerades d’oli d’oliva oli pebre blanc mòlt

Deixa un comentari