Mongetes verdes al rocafort
Publicat el 08/02/2018
Renteu les mongetes, talleu-les per la meitat i poseu-les a coure al vapor, fins que quedin al dente, i reserveu-les.
Bateu el formatge amb la crema de llet, fins aconseguir una salsa ben lligada.
Talleu la cansalada a trossos ben petits i fregiu-los en una paella gran amb una mica d’oli. Quan la cansalada estigui daurada, traieu-la, deixeu-la escórrer sobre paper absorbent i reserveu-la.
Amb l’oli restant de fregir la cansalada, saltegeu les mongetes; seguidament poseu-les en una safata, salpebreu-les al gust, escampeu pel damunt els trossos de cansalada i aboqueu la salsa de rocafort al centre. Serviu-les calentes.
- 400 g de mongetes verdes
- 100 g de cansalada viada
- oli
- sal i pebre
Salsa:
- 50 g de formatge rocafort
- ½ dl de crema de llet