Mongetes tendres amb xampinyons
Publicat el 02/05/2019
Per fer mongetes tendres amb xampinyons heu de posar a coure les mongetes al vapor amb una mica de sal, fins que estiguin al seu punt.
Netegeu bé els xampinyons per treure’n totes les restes de sorra i talleu-los a trossos. Peleu els alls i talleu-los a trossos molt petits.
Poseu oli en una paella, i quan estigui calent sofregiu els alls; quan comencin a enrossir-se incorporeu els xampinyons, saleu-los al gust i deixeu-los coure fins que comencin a agafar color.
Escorreu bé les mongetes i incorporeu-les a la paella juntament amb la cullerada de tomàquet fregit. Remeneu-ho be, deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts i ja ho podreu servir.
- 350 g de mongetes verdes tendres
- 200 g de xampinyons
- 2 grans d’all
- 1 cullerada de tomàquet fregit
- sal
- oli d’oliva