Publicat el 02/05/2019

Per fer mongetes tendres amb xampinyons heu de posar a coure les mongetes al vapor amb una mica de sal, fins que estiguin al seu punt.

Netegeu bé els xampinyons per treure’n totes les restes de sorra i talleu-los a trossos. Peleu els alls i talleu-los a trossos molt petits.

Poseu oli en una paella, i quan estigui calent sofregiu els alls; quan comencin a enrossir-se incorporeu els xampinyons, saleu-los al gust i deixeu-los coure fins que comencin a agafar color.

Escorreu bé les mongetes i incorporeu-les a la paella juntament amb la cullerada de tomàquet fregit. Remeneu-ho be, deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 350 g de mongetes verdes tendres
  • 200 g de xampinyons
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de tomàquet fregit
  • sal
  • oli d’oliva

Deixa un comentari