Molls amb salsa de taronja
Netegeu els molls, traieu les tripes però conserveu cap i cua, renteu-los bé i deixeu-los escórrer. Un cop escorreguts, salpebreu-los i ruixeu-los amb una mica de suc de taronja.
En una paella escalfeu l’oli i la mantega; quan estiguin ja molt calents, daureu els molls per ambdós costats, abaixeu el foc i deixeu-los coure uns 5 minuts per tots dos costats.
Seguidament poseu-los a escórrer sobre paper absorbent i mantingueu-los calents.
Aboqueu el suc de taronja a la paella on heu fregit el peix i deixeu-ho reduir; afegiu-hi el sucre, una mica de pebre i per últim el julivert picat.
Barregeu-ho bé, aboqueu per sobre dels molls i ja ho podreu servir.
- 4 molls de 250 g
- el suc de 2 taronges grans
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 50 g de mantega
- 1 culleradeta de sucre
- 1 cullerada de julivert picat
- sal i pebre