Publicat el 18/04/2016

Netegeu els molls, traieu les tripes però conserveu cap i cua, renteu-los bé i deixeu-los escórrer. Un cop escorreguts, salpebreu-los i ruixeu-los amb una mica de suc de taronja.

En una paella escalfeu l’oli i la mantega; quan estiguin ja molt calents, daureu els molls per ambdós costats, abaixeu el foc i deixeu-los coure uns 5 minuts per tots dos costats.

Seguidament poseu-los a escórrer sobre paper absorbent i mantingueu-los calents.

Aboqueu el suc de taronja a la paella on heu fregit el peix i deixeu-ho reduir; afegiu-hi el sucre, una mica de pebre i per últim el julivert picat.

Barregeu-ho bé, aboqueu per sobre dels molls i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 4 molls de 250 g
  • el suc de 2 taronges grans
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 50 g de mantega
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 cullerada de julivert picat
  • sal i pebre

 

Deixa un comentari