Molls a la papillota
Per fer molls a la papillota heu de tallar el paper d’alumini en 4 trossos de 25 cm cadascun. Netegeu i traieu els caps dels molls, saleu-los, enfarineu-los i fregiu-los lleugerament en oli abundant.
Un cop fregits, col·loqueu-los capicuats de dos en dos, damunt el paper d’alumini.
Salsa: piqueu els pinyons, els alls i el julivert, aclariu la picada amb una mica de suc de llimona i sense deixar de remenar, barregeu-hi un bon raig d’oli amb el qual heu fregit els molls.
Repartiu la salsa per damunt dels molls i emboliqueu-los doblegant les vores del paper de manera que quedin perfectament tancats. Col·loqueu-los en una safata d’alumini i poseu-los a coure al forn, que haureu escalfat prèviament, uns 7 o 8 minuts (quan el paper d’alumini s’infli, vol dir que ja són a punt).
Serviu els molls embolicats, que cadascú obrirà a taula, i acompanyeu-los amb rodanxes de patata bullida amb pell.
- 8 molls d’uns 100 g cadascun
- 50 g de pinyons
- 2 grans d’all
- julivert
- 1 llimona
- farina blanca
- oli i sal
- 4 patates
- paper d’alumini