Publicat el 11/07/2019

Peleu les cebes i talleu-les a trossos ben fins. Peleu els alls i piqueu-los en el morter juntament amb el julivert. Traieu cap, tripes i les escames dels molls, renteu-los, assequeu-los sobre paper absorbent i salpebreu-los.

Poseu oli en una paella i sofregiu la ceba, fins que quedi transparent, i col·loqueu-la com a base en una safata que pugui anar al forn.

Passeu una mica d’oli per sobre dels molls, arrebosseu-los amb una barreja de pa ratllat i alls i julivert picats i col·loqueu-los a la safata damunt de la ceba. Poseu una mica d’oli pel damunt i afegiu el vi pels costats.

Introduïu la safata al forn (prèviament escalfat) i deixeu-los fins que estiguin al punt.

Ingredients

  • 8 molls de 150 g
  • 2 cebes grans
  • 1 got de vi blanc sec
  • 3 grans d’all
  • julivert
  • pa ratllat
  • oli d’oliva, sal i pebre

Deixa un comentari