Molls a la llauna
Publicat el 11/07/2019
Peleu les cebes i talleu-les a trossos ben fins. Peleu els alls i piqueu-los en el morter juntament amb el julivert. Traieu cap, tripes i les escames dels molls, renteu-los, assequeu-los sobre paper absorbent i salpebreu-los.
Poseu oli en una paella i sofregiu la ceba, fins que quedi transparent, i col·loqueu-la com a base en una safata que pugui anar al forn.
Passeu una mica d’oli per sobre dels molls, arrebosseu-los amb una barreja de pa ratllat i alls i julivert picats i col·loqueu-los a la safata damunt de la ceba. Poseu una mica d’oli pel damunt i afegiu el vi pels costats.
Introduïu la safata al forn (prèviament escalfat) i deixeu-los fins que estiguin al punt.
- 8 molls de 150 g
- 2 cebes grans
- 1 got de vi blanc sec
- 3 grans d’all
- julivert
- pa ratllat
- oli d’oliva, sal i pebre