Lluç en salsa de julivert i vi blanc
Publicat el 09/04/2008
Per fer lluç en salsa de julivert i vi blanc heu de posar oli en una cassola de fang i daurar els alls i la ceba picats, a foc suau, fins que comencin a agafar color.
Incorporar els pèsols, donar unes voltes i regar amb el vi, quan el vi s’hagi reduït afegir les rodanxes de lluç assaonades i enfarinades, pujar el foc i coure un parell de minuts per banda i banda, afegir els espàrrecs, escampar-hi el julivert picat, mullar amb un got d’aigua, rectificar de sal i deixar coure a foc moderat uns 7 minuts, remenant de tant en tant.
Servir molt calent a la pròpia cassola.
- 4 rodanxes de lluç grans (250 g)
- 300 g de pèsols
- 4 espàrrecs blancs
- 1 ceba gran
- 2 grans d’all
- ½ got de vi blanc
- julivert picat
- farina
- oli i sal