Publicat el 14/05/2012

Per fer magdalenes casolans hem de barrejar els ous amb el sucre. En un bol de pastisseria ho barregem tot: els ous ja batuts anteriorment, la farina, el llevat, les sis cullerades de llet i les 10 d’oli.

Després, ho batem ben fort perquè no hi quedin grumolls i obtenim una massa ben homogènia.

Preescalfem el forn a 180º, aboquem la massa en els diferents motlles que tinguem i ja ho podem posar al forn durant uns 20 minuts fins que veiem que les magdalenes comencen a torrar-se.

Aquesta és la nostra recepta bàsica, a partir d’aquí… la imaginació al poder!

Podem afegir a la massa: panses, trossets de xocolata, pinyons…

Ingredients

  • 2 ous sencers
  • 200 g de sucre
  • 250 g de farina
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 6 cullerades de llet
  • 10 cullerades d’oli
  • raspadura de pell de llimona

Deixa un comentari