Macarrons amb salsa de carbassa
Per fer macarrons amb sala de carbassa heu de pelar els porros i la ceba, tallar-los a rodanxes molt fines, fregir-los en una paella amb oli a foc molt suau, tapar-los i quan comencin a estar transparents incorporar la carabassa pelada, sense llavors i tallada a daus petits, juntament amb la nou moscada.
Donar unes voltes perquè tot es barregi bé i assaonar-los. Regar amb la llet i amb l’aigua, tapar fins que la carbassa estigui tendra, vigilar per si cal afegir una mica de agua.
Posar una mica d’oli en una paella i a foc suau daurar els pinyons, després reservar-los .
Mentres, coure els macarrons en abundant aigua amb sal i un raig d’oli, escorrirlos i col·locar-los en una cassola, barrejar-los amb el guisat de carabassa i els pinyons.
Servir immediatament.
- 500 g de macarrons
- 500 g de carbassa
- 2 porros grans
- 1 ceba tendra
- 30 g de pinyons
- 2 gots de llet de soia
- 1 got d’aigua
- 1 c. de nou moscada en pols
- sal i oli d’oliva