Publicat el 09/03/2006

Per fer macarrons amb sala de carbassa heu de pelar els porros i la ceba, tallar-los a rodanxes molt fines, fregir-los en una paella amb oli a foc molt suau, tapar-los i quan comencin a estar transparents incorporar la carabassa pelada, sense llavors i tallada a daus petits, juntament amb la nou moscada.

Donar unes voltes perquè tot es barregi bé i assaonar-los. Regar amb la llet i amb l’aigua, tapar fins que la carbassa estigui tendra, vigilar per si cal afegir una mica de agua.

Posar una mica d’oli en una paella i a foc suau daurar els pinyons, després reservar-los .

Mentres, coure els macarrons en abundant aigua amb sal i un raig d’oli, escorrirlos i col·locar-los en una cassola, barrejar-los amb el guisat de carabassa i els pinyons.

Servir immediatament.

Ingredients

  • 500 g de macarrons
  • 500 g de carbassa
  • 2 porros grans
  • 1 ceba tendra
  • 30 g de pinyons
  • 2 gots de llet de soia
  • 1 got d’aigua
  • 1 c. de nou moscada en pols
  • sal i oli d’oliva

Deixa un comentari