Macarrons amb carbassó
Per fer macarrons amb carbassó heu de posar els bolets en aigua freda al foc i quan arrenquin el bull, escórreu-los i reserveu-los.
Escapçeu els carbassons i talleu-los a daus no massa grossos. Peleu la ceba i l’all i piqueu-los fins.
Poseu quatre cullerades d’oli en una cassola, afegiu-hi la ceba, l’all i els carbassons; deixeu-ho coure a foc mig uns 8 minuts i afegiu-hi els bolets.
Salpebreu-ho tot i deixeu-ho coure 8 minuts més. Mentrestant poseu a coure els macarrons en aigua abundant i sal.
Una vegada cuits escorreu-los ràpidament i regueu-los amb la resta d’oli. Afegiu els macarrons a la cassola on hi tenim el sofregit, regeu-ho tot amb la crema de llet i barregeu-ho molt bé.
Serviu-ho amb la mateixa cassola i amb el formatge a part.
- 300 g de macarrons
- 2 carbassons tendres
- 1 ceba mitjana
- 1 gra d’all
- 20 g de ceps secs o moixernons
- 150 cc de crema de llet
- 50 g de formatge ratllat
- 6 cullerades d’oli d’oliva
- sal i pebre mòlt