Macarrons amb bacallà
Publicat el 19/11/2012
Poseu aigua en una olla, juntament amb un raig d’oli i un polsim de sal i coeu els macarrons al dente; després escorreu-los i reserveu-los.
Poseu una paella al foc amb la mantega. Quan la tingueu fosa, afegiu-hi una cullerada de farina. Barregeu-ho bé fins que la farina comenci a agafar color i aleshores afegiu-hi a poc a poc la llet sense deixar de remenar-ho. Incorporeu-hi el bacallà esgrunat, deixeu-ho coure a foc baix uns tres minuts i salpebreu-ho al gust.
Poseu els macarrons en una safata de servir, aboqueu-hi la salsa amb el bacallà, escampeu-hi pel damunt el formatge ratllat i serviu-ho immediatament.
- 300 g de macarrons
- 250 g de bacallà dessalat
- 50 g de mantega
- 1 cullerada de farina
- ¼ de l de llet
- 50 g de formatge ratllat
- pebre negre
- sal i oli d’oliva