Macarrons a la crema de salmó
Per fer macarrons a la crema de salmó heu de posar aigua amb sal i un bon raig d’oli en una olla, i quan comenci a bullir, poseu-hi a coure els macarrons. Quan siguin cuits, passeu-los per aigua freda, escorreu-los i reserveu-los.
Poseu una mica d’oli en una paella i fregiu-hi la ceba a foc lent, una vegada pelada i tallada ben fina. Quan comenci a tornar-se transparent i a canviar de color, incorporeu-hi la llet i la crema de llet. Quan la llet agafi temperatura i vulgui començar a bullir, afegiu-hi el salmó tallat a trossos petits, remeneu-ho molt bé i apagueu el foc; aleshores i seguint remenant, poseu-hi el caviar de salmó.
A la mateixa paella barregeu la salsa amb els macarrons i ja ho podreu servir.
- 250 g de macarrons
- 1 ceba
- 250 g de salmó fumat
- 3 cullerades de caviar de salmó
- 100 ml de llet
- 200 ml de crema de llet
- oli d’oliva
- sal